• Linkerkant Delen van het de Brandstofsysteem van 7L6 919 087 F, VW Touareg 3,2 V6-de Assemblage van de Brandstofpomp
  • Linkerkant Delen van het de Brandstofsysteem van 7L6 919 087 F, VW Touareg 3,2 V6-de Assemblage van de Brandstofpomp
 • Linkerkant Delen van het de Brandstofsysteem van 7L6 919 087 F, VW Touareg 3,2 V6-de Assemblage van de Brandstofpomp

  Linkerkant Delen van het de Brandstofsysteem van 7L6 919 087 F, VW Touareg 3,2 V6-de Assemblage van de Brandstofpomp

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: MANER
  Certificering: ISO9001/TS16949
  Modelnummer: 7L6 919 087F

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10pcs/consultation
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
  Levertijd: 5-15 het werkdagen
  Betalingscondities: L/C T/T Paypal Western Union
  Levering vermogen: 10000 Stuk per maand
  Beste prijs Contact

  Gedetailleerde informatie

  Materiaal: Plastic Toepassing: Volkswagen Touareg
  Het Aantal van het vervaardigingsdeel: 7L6 919 087 F/7L6919087F, 228 236 005 017 Z/228236005017Z Garantie: 1 jaar
  spanning: 12V Hoogte: 215mm
  Druk: 4 bar Montagepositie: Voorlinkerzijde
  Hoog licht:

  fuel system parts

  ,

  fuel pump replacement parts

  Productomschrijving

  Linkerkant Delen van het de Brandstofsysteem van 7L6 919 087 F, VW Touareg 3,2 V6-de Assemblage van de Brandstofpomp

  Van de Assemblage Geschikt VW Touareg van de brandstofpomp Systeem van de de Brandstoflevering 3,2 V6-Linkerkant 7L6 919 087 F

   

  Productdetails:
   
  Verkopende Eenheden: Enig punt
  Enige pakketgrootte: 30X18X18 CM
  Enig brutogewicht: 2,5 kg
  Enig netto gewicht: 1.05KG
  Productnaam: De de uitvoerkwaliteit past Benzinepompassemblage 7L6 919 087F aan
  Punt Nr: MANERPO0044
  Referentienummer: 7l6 919 87F
  Toepassing: VW Volkswagen Touareg
  Grootte: norm
  Verpakkingsdetails: De uitvoer standaardverpakking
     
   
   
  Verbindingsvoertuig:
   

  Voor Volkswagen Touareg (7LA. 7L6 .7L7) 4,2 V8
   
  1. Bouwtype: Geblokkeerd - Wegvoertuig
  2. Bouwjaar: 12.2002-11.2006
  3. Macht: 310hp
  4. Cilinderinhoud: 4172 ccm
   
  Voor Volkswagen Touareg (7P5,7P6) 3,6 V6 FSI
   
  1. Bouwtype: Geblokkeerd - Wegvoertuig
  2. Bouwjaar: 04.2010-03.2018
  3. Macht: 280hp
  4. Cilinderinhoud: 3597 ccm
   
   
  Voor Volkswagen Touareg (7P5,7P6) 4,2 V8FSI
   
  1. Bouwtype: Geblokkeerd - Wegvoertuig
  2. Bouwjaar: 01.2011-03.2018
  3. Macht: 360hp
  4. Cilinderinhoud: 4163 ccm
   
   

  Ongeveer Pakket het Verschepen detail:
   
  1. Wij zijn geëngageerd aan het succes van betaling, levering binnen 48 uren aan volledige, aangewezen DHL, Fedex, EMS, Aramex, Overdracht 4PX, die Tijd verschepen: 3-15 dagen, zal het langzaamst 20 dagen niet overschrijden.
   
  2. De behoefte om plichten, tevreden geschikte ontruiming van de ontvanger, na betaling te betalen, u kan ons een bericht verlaten.
   
  3. Behoort tot afgelegen gebieden, als u niet de extra vracht betaalt, Europa, verkozen wij DHL Globale Post, andere gebieden, kiezen wij Economie verschepend, ePacket, de post van Singapore, Geregistreerde de Luchtpost van China Post, die Tijd verschepen: 15-25days.
   
   
   
  DE VERVANGING INSTRUCITONS VAN DE BRANDSTOFpomp
   
   
  I. voorbereidingen
   
  A.Fuel zijn de systemen onder druk. Het is noodzakelijk om de druk van het brandstofsysteem vóór het beginwerk aangaande het brandstofsysteem te verlichten. Het verlichten van de druk kan worden gedaan door de brandstof GLB te verwijderen.
  1. Bepaal de plaats en verwijder van de zekering van de brandstofpomp uit het zekeringsblok.
  2. Nadat de zekering wordt verwijderd, begin de motor en links verbruikt de motor de resterende benzine in de brandstoflijnen. De motor zal wanneer einde ophouden bij het blijven brandstof wordt verbruikt.
  3. Zodra de motor heeft opgehouden, zwengel de motor drie seconden aan om eender welke mogelijke resterende brandstofdruk te verlichten.
  B. maak de voertuigen negatief/grondkabel los bij de batterij en beveilig het zodat het toevallig geen verbinding terwijl het vervangen van de brandstofpomp zal maken.
  C. voer de benzine van de de brandstoftank van het voertuig af.
  1. Gebruikend en OSHA keurde slechts de pomp van de benzineoverdracht goed en keurde de containers van de brandstofopslag goed, verwijdert zo veel benzine vanaf de brandstoftank door de vullerhals.
  2. Hef het voertuig met een automobielhijstoestel of een hefboom op omhoog het voertuig en steun het met OSHA goedgekeurde hefboomtribunes, die onbelemmerde ontruiming voor de verwijdering van de brandstoftank toestaan.
  3. De de benzineniveaus zullen van de brandstoftank afhankelijk van de hoeveelheid benzine variëren door de vullerhals die wordt verwijderd. Zodra het voertuig wordt opgeheven, kan de extra benzine door steunverbindingen worden verwijderd.
   
  II. de Verwijdering van de brandstoftank
   
  De brandstoftanks variëren van voertuig aan voertuig; de volgende de verwijderingsinstructies van de brandstoftank zijn voor een typische verwijdering van de brandstoftank. Voor specifiekere instructies bij de verwijdering van de brandstoftank voor uw specifiek voertuig kan het noodzakelijk zijn om een goedgekeurd de diensthandboek voor het voertuig te verkrijgen dat u de brandstofpomp vervangt.
  1. Inspecteer visueel het werkingsgebied van het werk vóór het beginnen van de met de verwijderingsstap die van de brandstoftank wordt geïmpliceerd. Ben zeker om dadelijk beschikbare hulp te hebben.
  2. Maak alle zichtbare brandstofslangen los die met de brandstoftank van de rest van het voertuig verbinden (ben zeker om alle verbindingen voor hermontage te merken of te etiketteren).
  3. Maak elektroverbindingen bij de brandstoftank die extra zorg nemen los om spelden of schakelaars niet te beschadigen.
  4. Indien nodig, maak en verwijder de hals van de brandstofvuller uit het voertuig los.
  5. Maak de behoudende riemen van de brandstoftank los en steun de brandstoftank voorafgaand aan volledig het verwijderen van de riemen. Neem extra voorzorgsmaatregelen om een brandstofmorserij te vermijden.
  6. Neem nota van de voorwaarde en de plaats van om het even welke isolerende stootkussens. De versleten of slecht gealigneerde, verkeerd geïnstalleerde stootkussens zouden moeten worden vervangen aangezien zij de prestaties van de nieuwe brandstofpomp kunnen beïnvloeden.
   
  III: Steunverwijdering
   
  1. Alvorens de steun uit de brandstoftank te verwijderen, ben zeker om het even welk vuil of puin grondig om schoon te maken dat bij de bovenkant van de brandstoftank of bij het toegankelijk maken van het gebied van de sluitenring kunnen geaccumuleerd hebben. Deze stap moet worden gedaan puin of buitenlandse kwestie verhinderen de brandstoftank in te gaan die problemen kan later veroorzaken.
  2. Gebruikend correcte tppls, verwijder de sluitenring of de pal gebruikend zorg om het niet te beschadigen.
  3. Til zorgvuldig de steun van de brandstoftank op. De oude O-ringsverbinding moet worden verwijderd gebruikend extra zorg om stukkendaling in de tank niet te laten aangezien het bros kan zijn. Verwerp de oude O-ringsverbinding, zal het met een nieuwe O-ringsverbinding worden vervangen die in de uitrusting inbegrepen is.
   
   
   
  IV. vervanging van de pomp
   
  1. Vervang de pomp en de filter zoals die in de instructies wordt geleid die de uitrusting begeleiden.
  2. Zorg ervoor dat alle verbindingen voor installatie in de brandstoftank veilig zijn.
   
  V. steunnieuwe installatie
   
  1. Vóór steunnieuwe installatie, inspecteer zorgvuldig de binnenkant van de brandstoftank voor verontreiniging, vuil of buitenlandse kwestie. Haal de brandstoftank indien nodig voorafgaand aan steunnieuwe installatie leeg.
  2. Verzeker de steun volledig en klaar voor installatie wordt geassembleerd.
  3. Installeer de nieuwe O-ring in de groef bij brscket het openen. Verminder zorgvuldig de steunassemblage in de brandstoftank die extra zorg nemen om de vlotter of het vlotterwapen niet te buigen of te beschadigen. Ben zeker om de O-ring niet te storen wanneer het zetten van de steun terwijl het houden van de filter van knikken en vouwen vrij als dit kan brandstofstroom beperken.
  4. Installeer de sluitenring of de pal opnieuw gebruikend de correcte hulpmiddelen.
   
  VI. het opnieuw installeren van de brandstoftank.
   
  1. Zoals vermeld in sectie II, moeten de de versleten isolatie en het opzetten stootkussens worden vervangen. Het is noodzakelijk dat de stootkussens in zelfde nanor dat zij zoals missend werden verwijderd of verkeerd geïnstalleerde stootkussens zullen veroorzaken lawaai of trilling aan het voertuig geïnstalleerd zijn.
  2. Voorafgaand aan het opheffen van de brandstoftank in plaats, zorg ervoor dat alle brandstoflijnen en slangen klinken. Vervang om het even welke inferieure of gebrekkige brandstoflijnen of slangen.
  3. Steun de brandstoftank in het correcte installatiestandpunt. Zodra de brandstoftank in de correcte positie is installeer op dezelfde manier de de steunriemen en bout dat zij werden verwijderd.
  4. Sluit alle brandstoflijnen opnieuw aan en het elektroverbindingen veilig verzekeren zijn er geen knikken of perforaties. Verpletteren van brandstoflijnen is vooral belangrijk, is zeker om brandstoflijnen op dezelfde manier te leiden zoals alvorens alle die klemmen en het beveiligen apparaten te gebruiken door de fabrikant worden verstrekt.
   
  VII. het beëindigen van het Proces
   
  1. De benzine zou slechts terug in de tank van de voertuigenbrandstof met OSHA een goedgekeurd benzine-uitdelend apparaat moeten worden opnieuw geïnstalleerd. _alvorens zich be*wegen aan de de volgende stap, zeker te om schoonmakenen om het even welk brandstof dat kunnen hebben morsen tijdens pompvervanging of tijdens de de benzine opnieuw vullen proces.
  2. Op dit ogenblik is een visuele inspectie voor lekken noodzakelijk. Verbeter op dit ogenblik om het even welke lekken voorafgaand aan het te werk gaan aan de volgende stap
  3. Na de omgekeerde orde of de verwijdering, installeer de zekering van de brandstofpomp terug in het zekeringsblok opnieuw en sluit de negatieve/gemalen batterijkabel aan de batterij opnieuw aan.
  4. Begin de motor van het voertuig en inspecteer voor om het even welke lekken. Als er lekken correct hen onmiddellijk bestaan.
  5. Sommige voertuigen zijn uitgerust de systemen met van OBD (aan boord van kenmerkend) die kunnen een licht verlicht hebben die op een probleemcode van defect wijzen. Duidelijke probleemcodes die een de diensthandboek specifiek voor het voertuig gebruiken.
   
   
  Voorzichtigheid:
   
  1. Belemmer brandstofpomp het vrije werken in non-oil situatie.
  2. De brandstofpomp in lijn zou standaardbrandstof moeten gebruiken: de alcoholpomp kan alcoholbrandstof, het gebruiksdiesel van de dieselpomp, de methanol van het de pompgebruik van de methanolbrandstof gebruiken.
  3. U moet de brandstofpomp en de zeef/de filter tegelijkertijd vervangen.
  4. Het wordt niet toegestaan om te gebruiken falled van producten.
  5. Vervang brandstoffilter volgens de bepaalde tijd of de afstand in mijlen.
  6. De vervangingspomp zou in schone werkomgeving moeten worden gehouden.
  7. De olie zou toegevoegde geschikt moeten zijn als het te laag is, wordt het geadviseerd om olie toe te voegen wanneer de tank slechts 1/3 van brandstof heeft.
  8. De brandstofpomp zou met voertuigenmodellen moeten aanpassen.
   
   
  Toon Beeld:
   
  Linkerkant Delen van het de Brandstofsysteem van 7L6 919 087 F, VW Touareg 3,2 V6-de Assemblage van de Brandstofpomp 0

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Wilt u meer details over dit product weten
  Ik ben geïnteresseerd Linkerkant Delen van het de Brandstofsysteem van 7L6 919 087 F, VW Touareg 3,2 V6-de Assemblage van de Brandstofpomp kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
  Bedankt!
  Wachten op je antwoord.