De Invoer & de Uitvoerhandelsco. van Guangzhouporsun, Ltd

 

        Voor de Autotoebehoren van VW Audi Porsche

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit De Delen van de oliekoeler voor verkoop
Van goede kwaliteit De Delen van de oliekoeler voor verkoop
Hello Lisa! Dank voor snel antwoord. Op tijd levering. En de steun is goed en snel. Achting Laurie.

—— Laurie

Zakelijke relatie 3 jaar, grote partner voor Motor Koeldelen zijn geweest.

—— Weree

Ik ben online Chatten Nu

POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD

1 2 3 4
POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : MANER POSSR
Aantal werknemers : 100~120
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

 

Van de de Possrinvoer en Uitvoer Handelsco., Ltd in 2010 .locates in Guangzhou wordt opgericht die. China. Wij zijn een professionele fabrikant & een handelaar voor Autosensoren, Schakelaars, Motoren, Injecteurs, Bobines geweest, Luchtkussen spiraalvormige kabel sub-assy, Benzinepompen, de meters van de Luchtstroom, de Pakking van de Motorcilinder, Zuurstofsensoren, Spanner, de riem van de Motortiming, Lager, Motoronderstel, Waterpompen, Kogelgewrichten, Brandstoffilters, Chassisdelen, Motoronderdelen, enz.

 

 

Na negen jaar van ontwikkeling, is geconcentreerd op Volkswagen, Audi, BMW, Porsche-motor en het onderzoek van chassisdelen en de ontwikkeling, ontwerp, hangen de merkontwikkeling, OEM standaard productie, de invoer en de uitvoerverkoop aan als één van het bedrijf. En geëngageerd om de naverkoopdienst te verbeteren, en constant de ruimte op de toegevoegde waarde van merkproducten te verbeteren. Wordt erkend in de industrie heeft ervaring, heeft de sterkte van de uitstekende autoexploitant van het delenmerk.

 

 

MANER heeft bijna twee duizend producten ontwikkeld, die halve schacht, transmissieschacht, timingsreeks, schommelingswapen, bobine, solenoïdeklep, ventilator, schokbreker, zuigerassemblage, voorwiellager, de reeks van de waterpomp, de reeks van het reparatiepakket, wisser, de lijm van de machinevoet behandelen, enz., die een garantie van twee jaar van 60.000 km beloven, die de prima dienst verlenen voor klanten.

 

 

Guangzhou baosen autodelenco., heeft Ltd (MANER) opeenvolgend de titels van „van de provincieshou van Guangdong het contract en kredietonderneming“, „bevindende directeurseenheid van vereniging van de de naverkoopdienstenindustrie van Guangdong de automobiele“ en „bevindende ondervoorzitter van industrievereniging van guangzhou de automobiele delen“ gewonnen. Won de kanton eerlijke ontvangen grote reactie, die vrienden aantrekken in binnen- en buitenland naar einde, eenstemmig hoog lof.

 

 

MANER is geëngageerd aan de bouw van het eerste merk van hoogte - kwaliteit in automobiele aftermarket. Bedrijf aan het concept, technologie, de dienst, product, prijs als kernwaarde, al klantenvraag als centrum.

 

 

„Omdat de nadruk, zodat de beroeps“, vele jaren MANER de „uitstekende kwaliteit, oprechte samenwerking, hoog rendement, de perfecte dienst“ bedrijfsfilosofie, aanhangt om „de dienst aandachtig te bouwen, de vraag“ van de kernwaarde van onderneming te ontmoeten en constante inspanningen te leveren, won het vertrouwen van vele klanten en het lof, in de nationale autodelenindustrie vestigt een goede collectieve merkafbeelding. Dank u voor uw steun en aandacht!

 

Contactgegevens
POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Tel.: +86 137 1145 8378

Fax: 86-020-38052055

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)