POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Handelsmaatschappij
Merken: MANER POSSR
Aantal werknemers: 100~120
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

 

Van de de Possrinvoer en Uitvoer Handelsco., Ltd in 2010 .locates in Guangzhou wordt opgericht die. China. Wij zijn een professionele fabrikant & een handelaar voor Autosensoren, Schakelaars, Motoren, Injecteurs, Bobines geweest, Luchtkussen spiraalvormige kabel sub-assy, Benzinepompen, de meters van de Luchtstroom, de Pakking van de Motorcilinder, Zuurstofsensoren, Spanner, de riem van de Motortiming, Lager, Motoronderstel, Waterpompen, Kogelgewrichten, Brandstoffilters, Chassisdelen, Motoronderdelen, enz.

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Na negen jaar van ontwikkeling, is geconcentreerd op Volkswagen, Audi, BMW, Porsche-motor en het onderzoek van chassisdelen en de ontwikkeling, ontwerp, hangen de merkontwikkeling, OEM standaard productie, de invoer en de uitvoerverkoop aan als één van het bedrijf. En geëngageerd om de naverkoopdienst te verbeteren, en constant de ruimte op de toegevoegde waarde van merkproducten te verbeteren. Wordt erkend in de industrie heeft ervaring, heeft de sterkte van de uitstekende autoexploitant van het delenmerk.

 

 

MANER heeft bijna twee duizend producten ontwikkeld, die halve schacht, transmissieschacht, timingsreeks, schommelingswapen, bobine, solenoïdeklep, ventilator, schokbreker, zuigerassemblage, voorwiellager, de reeks van de waterpomp, de reeks van het reparatiepakket, wisser, de lijm van de machinevoet behandelen, enz., die een garantie van twee jaar van 60.000 km beloven, die de prima dienst verlenen voor klanten.

 

 

Guangzhou baosen autodelenco., heeft Ltd (MANER) opeenvolgend de titels van „van de provincieshou van Guangdong het contract en kredietonderneming“, „bevindende directeurseenheid van vereniging van de de naverkoopdienstenindustrie van Guangdong de automobiele“ en „bevindende ondervoorzitter van industrievereniging van guangzhou de automobiele delen“ gewonnen. Won de kanton eerlijke ontvangen grote reactie, die vrienden aantrekken in binnen- en buitenland naar einde, eenstemmig hoog lof.

 

 

MANER is geëngageerd aan de bouw van het eerste merk van hoogte - kwaliteit in automobiele aftermarket. Bedrijf aan het concept, technologie, de dienst, product, prijs als kernwaarde, al klantenvraag als centrum.

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

„Omdat de nadruk, zodat de beroeps“, vele jaren MANER de „uitstekende kwaliteit, oprechte samenwerking, hoog rendement, de perfecte dienst“ bedrijfsfilosofie, aanhangt om „de dienst aandachtig te bouwen, de vraag“ van de kernwaarde van onderneming te ontmoeten en constante inspanningen te leveren, won het vertrouwen van vele klanten en het lof, in de nationale autodelenindustrie vestigt een goede collectieve merkafbeelding. Dank u voor uw steun en aandacht!

 

Geschiedenis

Gevestigd in de INVOER & de UITVOERhandelsco. van 2010.POSSR, LTD.About 8 jaar van ontwikkeling, hebben wij geconcentreerd ons op de motoronderdelen en chassisdelen van de verkoop van Volkswagen, van Audi, van Porsche, van het ontwerp, van de merkontwikkeling, OEM van de productie, van de invoer en van de uitvoer.

 

 

Onze producten omvatten toebehoren van Motorsystemen, Brandstofsystemen, Koelsystemen, Smeringssystemen, Sturende Systemen, Banden & Wielen, Opschortingssystemen, Remsystemen, Elektrosystemen, Ontstekingssystemen, Beginnende Systemen, Lampen & Hoornen, Controleborden, Wissers & Wasmachines, het Verwarmen & Airconditioningssystemen, Elektronische Delen, ECU, Koppelingen, Transmissiesystemen, Drijfasassemblage, Binnenlandse Versieringsdelen, Lichaamstoebehoren enz.

 

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

Onze hoofdexportmarkten omvatten Nigeria, Rusland, Saudi-Arabië, Irak, Turkije, India, Polen, IJsland, Australië, Midden-Oosten enz. Vele klanten plaatsen ononderbroken orden met ons toe te schrijven aan goede productkwaliteit en redelijke prijs.

 
Dienst

MANER-de Dienstconcept

 

Eerst, de eerbiedklant, klant, blijft begrijpt verstrekken klantenverwachtingen van producten overschrijd en de diensten, voor altijd klantenpartners doen. Dit is ons altijd heeft aangedrongen op en bepleit door het de dienstconcept. Ten tweede, is de klant altijd juiste eerste, is de klant de goederenkopers, is geen probleemmaker;

 

Ten tweede, is de klant altijd juiste eerste, is de klant de goederenkopers, is geen probleemmaker; Ten tweede, is de klant het meest bewust van hun behoeften en belangen, dit wat de bedrijven nodig hebben om de informatie te verzamelen; Ten derde, omdat de klanten verenigbare „natuurlijk hebben,“ is dezelfde ruzie van de klantenruzie met alle klanten.

 

Ten derde, de drie elementen van klantentevredenheid: goederentevredenheid: verwijst naar klanten tevreden met de kwaliteit van de goederen. De diensttevredenheid: verwijst naar de klant voor gekochte goederenpre-sale, verkoop, de naverkoopdienst van een bepaalde houding. Hoe geen kwestie hoe perfect de goederen, de prijs redelijk zijn, toen het in de markt verscheen, op de dienst moet vertrouwen. „De naverkoopdienst maakt permanente klant“. De collectieve beeldtevredenheid verwijst naar het sociale publiek aan de ondernemings uitvoerige sterkte en de algemene indruk van bepaald concept van evaluation.4 en 5 s-„5 s“ betekent „GLIMLACH (snelle GLIMLACH), (EED), eerlijkheid, slimme EERLIJKHEID, (SMART), studies (STUDIE) Engels acroniem vijf woorden. „5 s“ het concept is de meest representatieve innovatie van de de dienstcultuur, niet alleen heeft het menselijke aardkenmerk in real time, heeft ook aanzienlijke manoeuvreerbaarheid. Glimlach: een bescheiden glimlach.

 

 

De details van de Afdeling zien het echte hoofdstuk, het beheer van „6S“ van MANER

 

Het goud en negen zilver tien, alle industrieën beginnen aan bezig, is Gao Ma de meerderheid van nieuwe en oude klanten door de sterke steun, hoewel vele collega's overwerk moeten werken laat elke avond, maar nog het beheer van het bedrijf van de geest van het document, doen een beheer goed van de baanplaats „6S“ herinneren.

 

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

Pakhuishoek: het schone pakhuis kan niet alleen de efficiency van personeel verbeteren om de geest van het gezicht te tonen, moet het belangrijkste ding de pakhuisinformatie volledig beschermen is nauwkeurig, om ervoor te zorgen dat de klanten tijd, handhaven een goed beeld van de onderneming ontvangen.

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

Beheer MANER-van de Snijmachineverrichting het „6S“

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

Van de het Waterpomp van MANER het proefsysteem „6S“ Beheer Automatisch

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

 

Doe het het beheerswerk van de productieplaats „6S“, niet alleen maak de scène schoon en proper, de het werkoppasser, meer voortdurende verbetering van het werkkwaliteit en efficiency, het belangrijkste ding dat ondernemingen en werknemers door de het beheersvereisten van „6S“, Gemeenschappelijke ontwikkeling en gemeenschappelijke vooruitgang, zijn om werknemers te helpen een positieve houding duidelijk maken, om goed gedrag te ontwikkelen.
Hoewel geen kwestie hoe bezig, wij rond niet het ogenblik volgens de hoogste niveaus van hun, van de kleine dingen vergeten om, en dan in de concentrische productiekwaliteit te doordringen, van boven tot onder, om ons groot merk te beginnen te bereiken!

Ons Team

Principe: eerlijkheid, klanten Eerste talent: loyaliteit, integriteit, professioneel en ondernemend productconcept: om de wereld te laten onze kwaliteitsstijl kennen: ernstig, snel, de regel van onze beloften: om volledig de taak, niet verontschuldigingen.self cultuur te verzekeren, is het onderwijs goede Klantentevredenheid: is onze eeuwige achtervolgingsopdracht: de invloedrijkste leveranciers van de wereld worden baseerde op hoogste wereldniveau Guangzhou dit naar het Gebruik van de Verklaringsonderneming: wij lopen aan het front van wetenschap en de technologie, maakt de actie van de reus; Wij moeten voor talrijke uitdagingen staan maken ons gevoelsvrees; Laat ons samen en streef voor onze grote droom! Onze loyale integriteit, onze professionele ondernemend, houden wij van elke één van ons, vechten voor te kweken dit.

 

 

China POSSR IMPORT & EXPORT TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0